Om os

Vi vil sikre at du får det bedste kompatible produkt til din computer, så du kan udnytte den til fulde og få en hel ny forståelse af produktivitet.
Markedet for USB-C tilbehør er rigtig stort, og det kan derfor ofte være lidt som en jungle at finde det rigtige udstyr.
I virkeligheden burde det være meget simpelt, for der er ikke stor forskel på produkterne, udover materialekvalitet og udvalg af porte.
Ved at forsimple udvalget og sigte efter den bedste materialekvalitet på markedet, holder vi lageromkostninger lave og
gør det lettere for dig at finde det rigtige produkt og lettere for os at hjælpe dig - alt imens priserne er lavere.

Miljøvenlighed og service

Vi sørger for at vejen fra samlebåndet til dig er så miljøvenlig som mulig. Vi har brugt meget energi på at finde de rigtige produkter, sendt dem afsted og pakket dem til dig.

Dag-til-dag levering uanset hvor i landet du befinder dig. Fri fragt på alle ordrer over 400 kroner, ellers 29 kroner.

Der skal altid være hjælp at hente. Derfor er der både livechat på siden og minimal svartid på mails.

Vores vision

Prøver man at finde en ordentlig USB-C Hub bliver man alt for ofte præsenteret for utallige dyre hubs, som stort set kan det samme. Der er altså et stort udvalg, med produkter som sælges for høje priser

Der er også en stor forvirring om hvad produkterne tilbyder og kan understøtte. Mange steder reklameres der med “4K ved 60Hz", men det passer slet ikke.

Hos ThunderUSB vil vi gerne gøre markedet mere gennemsigtigt, samtidigt med at priserne bliver lettet.

Historie

Projektet blev igangsat under coronakrisen i marts 2020. Fra forskellige fabrikker blev der sourcet de mest rigide, effektive og omfattende USB Type-C accessories.
Navnligt USB-C Hubs og adaptere er butikkens brændpunkt.

Ved sammenligning af diverse modeller var det dog meget tydeligt; mærkevarer gjorde ingen forskel på ydeevnen. Det eneste som betyder noget er I/O (altså hvad der kan tilsluttes) og hvilken teknologi som benyttes.

Ordentlig hardware

Vi har bevidst gået efter Thunderbolt- og USB-C 3.1 Gen 2-kompatible produkter, så man er sikret den hurtigste oplevelse.

Kundeservice

Der skal altid være hjælp at hente. Derfor er der både livechat på siden og minimal svartid på mails.

Simplificering

Det skal være nemt at begive sig i accessory-junglen. Derfor udvikler vi (1) en interaktiv guide samt (2) en blog.

Vi har i øvrig også planer om at lave en YouTube-kanal, som skal supplere vores blog.

Hurtig levering og fri retur

Dag-til-dag levering uanset hvor i landet du befinder dig. Fri fragt på alle ordrer over 400 kroner, ellers 29 kroner.

Når du handler hos os er du garanteret fri retur og to års garanti på alle produkter.

Hurtig levering og fri retur

Dag-til-dag levering uanset hvor i landet du befinder dig. Fri fragt på alle ordrer over 400 kroner, ellers 29 kroner.

Når du handler hos os er du garanteret fri retur og to års garanti på alle produkter.

Hvad kan vi gøre for dig?

Support 24/7

Når du handler hos os skal det være nemt og lige til at få hjælp. Man kan derfor få fat på os døgnet rundt ved enten at bruge chatten på hjemmesiden eller skrive en besked til os over mail.

Bedste kvalitet

Vores stolthed er vores produkter. Når vi finder eller udvikler nye produkter, gør vi det med kvalitet for øjet. Og vores stømlinede processer gør at vi kan tilbyde varen til en fordelagtig pris.

Tilpassede og fokuserede produkter

Vores produktudvalg er meget fokuseret. Vi koncentrerer os nemlig udelukkende om at kunne give dig de bedste produkter indenfor USB-C tilbehør (hubs, kabler, adaptere, docks, og så videre). Derudover hører vi meget gerne fra dig, hvis du synes vi mangler noget.

Kundeservice og klageproces

Vi har så vidt muligt forsøgt at gøre det nemt for dig som kunde. Trods vores vare er af højeste kvalitet, kan der desværre ske fejl undervejs. Skulle det være tilfældet har vi brugt tid og kræfter på at gøre det nemt for dig. Er der et problem med din vare, skal du blot ind under din ordre, vælge de varer du ønsker at returnere/reklamere over, hvorefter du bliver bedt om lidt mere information. Det sætter så gang i vores klagebehandlingsproces, og du vil indenfor få dage blive orienteret herom.

Altid gode tilbud

Hos ThunderUSB vil vi gerne give dig den bedst mulige pris. Ikke nok med at vi meget ofte kører med nedsatte priser, så kan du, ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev, altid spare yderligere 10% på alle produkter.

Miljøvenlighed og service

Når vi afsender varer til dig, sker det på den mest miljøvenlige måde muligt. Den indpakning som vi benytter er lille, og fylder ikke specielt meget. Vi afsender ofte med boblekuverter, som har et minimalt klimaaftryk og giver plads til flere pakker, samtidigt med at det beskytter mod vand- og frostskader, samt er absorberende overfor slag som skulle forekomme.

Vi er af den grund medlem af Miljøvenlig Pakning, og det er vi stolte af.

Sebastian Winkelmann - Ansvarlig

Sebastian har startet ThunderUSB, og står for den daglige drift. Udover at drive forretninger er han også universitetsstuderende på Københavns Universitet, og læser Machine Learning & Datavidenskab.

Tryghedsmærket

Vi vil gerne vise vores kunder at vi er troværdige, står ved vores produkter og services, samt imødekommende. Af den grund er vi blevet godkendt