-DKK10,00

Lille USB-C til USB-A Adapter , Thunderbolt 3 til USB 3.0 aluminium, kompatibel med MacBook, iPad, Dell

SKU: N/A

DKK29,00 DKK19,00

Ryd

Reklamationsret

2 år

Reklamationsret

2 år

Reklamationsret

2 år

Beskrivelse

Design er i fokus hos ThunderUSB. Denne stilfulde USB C-adapter bringer i sin kompakte formfaktor det hele sammen med stil og funktionalitet. Adapteren er kompatibel med alle enheder som har Type-C porte, og giver dig mulighed for at forbinde standard USB-tilbehør/-kabler til en USB-C- eller Thunderbolt 3-enhed såsom MacBook Pro 2019/2018/2017, MacBook Air 2018. Adapteren understøtter også smartphones. Brugervenlig & USB 3.0-hastighed; Plug-and-play. Sæt adapterens USB C-ende i en USB-C-port, og tilslut derefter dit flashdrev eller en anden standard USB-A-enhed. Du kan også synkronisere eller oplade din telefon. Dataoverførselshastighed er standard med USB 3.0, som kan nå op til 5Gbps, dataoverførselshastigheden er flere gange hurtigere end andre USB 2.0-adaptere, så den kan shente film, musik og mere på få sekunder. Det understøtter op til 2,4 Ampere strøm til opladning af dine enheder. Sæt USB A til Type C adapter i en USB A port, så du kan tilslutte din standard Type C enhed, hvilket sparer problemer med at bære ekstra kabel rundt.

Adapteren er sort og vejer kun ca. 10g så den ses ikke engang når den sidder på et kabel. Adapteren er den mindste USB 3.1 han til USB 3.0 hun vi har set, den er meget mindre end den apple sælger og også meget billigere, så du kan sættes den på også aldrig tage dig af den igen.Adapteren her virker med apple tastaturer og keyboards samt muse, du kan sætte den til her også aldrig tage dig af det gamle USB stik igen, fordi den sidder så skræmt at den ikke falder af af sig selv. Adapteren understøtter også de ekstra stik der er i apple’s tastaturer så du fortsat kan bruge apple keyboards som USB hubs og få ekstra stik med.

Design

Lille og kompakt, ikke belastende stikker ud af din computer til USB-C. Praktisk adapter til type C-enheder til at oprette forbindelse til en bærbar computer eller andre enheder med USBport, kan transporteres uden problemer. Overlegen holdbarhed; Metalhus, gør det dråbe-stødfast og holdbart. Komponenter i høj kvalitet sikrer længere levetid og forstærket samling for at sikre holdbarheden.

Herudover er der udvalget af farver, så du er sikret et match til din MacBook, iPad eller anden bærbar. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem Space Grey, Guld eller Sølv.

Anmeldelser (0)

0.0
0
0
0
0
0

Kun kunder med en brugerkonto som har købt produktet kan anmelde det. Log ind først ind.

Endnu ingen anmeldelser.

Her kan du stille spørgsmål - og hvis du kender svaret til et, må du også meget gerne besvare et spørgsmål

Der er endnu ikke blevet stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål om denne vare.

Send mig notifikationer for svar på mit spørgsmål.