-DKK60,00

7-i-2 USB-C Multiport Adapter Hub til MacBook Pro/Air – 4K HDMI, Thunderbolt 3 med 8K

SKU: ST-CMBPM

Slank 8-i-2 MacBook Pro Hub til 399, med 100W ladning, 4K HDMI, Thunderbolt, SD-kort, og andre porte. Samme mulighed som HyperDrive til halv pris. Bedst.

DKK459,00 DKK399,00

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Den nye 16-tommers MacBook Pro har fire USB-C-porte, men der findes overhovedet ingen andre porte på enheden. Selvom USB-C er en fantastisk teknologi, vil mange desværre savne de store mulighed man har ved de ældre og tykkere bærbare (især USB-A). Hvis du vil tilslutte en ekstern harddisk, 4K-skærm, tastatur og kameraopbevaring til din MacBook Pro, er der virkelig intet bedre end en USB-C-hub af høj kvalitet. Hvis du er ny til at arbejde derhjemme, kan du muligvis ikke have flere forbindelser på dit almindelige kontor.

For et slankt hub, bør du tage et kig på vores ThunderHubs unikke hub-stil. Det klikker lige på plads i dine to MacBook Pro-porte og gør det til otte forskellige porte (inklusive udskiftning af de to USB-C-porte, du har mistet). Det understøtter 40 Gbps dataoverførsel, 5K-display, HDMI, SD og microSD og USB-A. Du behøver aldrig at dingle din dongle ved siden af ​​din MacBook Pro igen.

Kæmpe udvidelse til din MacBook Pro

Få 1 Thunderbolt 3-aktiveret USB-C-port som kan oplade, 1 USB-C-dataport, 2 USB-A-porte, en SD/microSD-kortlæser og en HDMI-port – alt som du skal bruge i en kompakt hub til din MacBook. Udstyret med Thunderbolt 3, Type-C, 4K HDMI, SD/microSD-kortslot, 2 x USB 3.0 til flere formål. Den øverste USBC-port understøtter op til 100W gennemgangsladning, som gør det muligt at oplade din bærbare computer, mens den er i brug.

Kraftfuld gennemladning med Thunderbolt Passthrough

Brug dit USB-C opladerkabel sammen med denne Hub for at give hurtig opladning til din MacBook. ThunderHub leverer den hurtigste USB-C, der er i stand til 40 Gbps dataoverførsel, 5K videooutput og 100W strømforsyning, alt på samme tid. ThunderHub er det eneste MacBook Pro / Air-hub med to USB-C-porte, der understøtter Power Delivery (PD) & Data (40Gbps / 100W + 5Gbps / 60W).

Krystalklare billeder på flere skærme

Tilslut HDMI- og Thunderbolt 3 USB-C-porte til eksterne skærme samtidigt for at nyde krystalklar streaming eller spejling. Tilslut Thunderbolt 3 eller HDMI-porten for at udvide til tv-skærm, skærm eller projektor til streaming af livlig 4k video / lyd og præsentationer fra din MacBook. HDMI-port: [email protected] HZ (understøtter HDCP1.4/2.2); Thunderbolt 3-port: [email protected]

Designet til MacBook

Den minimalistiske stil og gennemførte aluminiumsydre er designet til at perfekt supplere og matche MacBooks premium look og fornemmelse. Præcisionsfræset aluminiumskabinet, tilgængeligt i sølv, med samme farve og udseende som MacBook Pro. Du kan bruge to USB-C-adaptere til USB-C til at udvide USB-C-stikkene. Hvis du ikke har en MacBook, eller ønsker en endnu bedre Hub, kan du med fordel tjekke vores øvrige ThunderHubs.

Alle de porte, du har brug for

Få mest muligt ud af din MacBook med tilføjelsen af 7 porte, så du kan overføre data på få sekunder, streame medier i uovertruffen klarhed og give din MacBook hurtig opladning. Ved at have SD og microSD-kortlæser er det det perfekte valg for fotografen på farten, eller overførsel af data mellem bærbar og telefon/iPhone.

Avanceret forbindelse og hastighed

Thunderbolt 3 bringer USB-C-teknologi til et helt nyt niveau, hvilket giver mulighed for enestående dataoverførsel og opladningshastigheder. Du kan også oprette forbindelse til 2 skærme samtidigt i [email protected] via en USB-C til dual HDMI-splitter, som også kan findes på siden her (tjek eventuelt denne eller denne). Understøtter [email protected] til en enkelt skærm.

Opret forbindelse til flere skærme

Stop med at spilde tid på at skifte frem og tilbage mellem programmer eller dokumenter, skal du blot oprette forbindelse til flere skærme via Thunderbolt 3 USB-C og HDMI-porte for en enklere og mere produktiv oplevelse.

Universal SD-kort kompatibilitet

SD- og microSD-kortpladserne understøtter stort set alle SD-kortformater til problemfri adgang til fotos og andre mediefiler. SD / TF-læseren giver mulighed for at læse billeder og video på hukommelseskort fra dit digitale kamera, dash-cam. Byt og synkroniser næsten alle SD-kortformater med microSD- og SD-kortslots for overlegen datalagring alsidighed. SD / SDHC / SDXC, SD3.0 UHS-1 understøttet.

Nul installation

Opret forbindelse til USB-C-dataporten eller USB-A-porte for at få adgang til højhastighedsdataoverførsel med op til 5 GB/s eller til at oprette forbindelse direkte til alle dine perifere enheder, inklusive mus, tastaturer og USB-drev – uden installation nødvendig.

Plug & Play

Dette er en slank og let adapter, der ikke varmer op, gør ikke støj. Det informative LED-lys fortæller dig, hvordan hubben fungerer. Plug and play adapter helt uden nogen anden app eller driverinstallation.

Mac’s med USB-C eller Thunderbolt 3202020192018201720162015
MacBook Air 11″ & 13″
Macbook
MacBook Pro 13″
MacBook Pro 15″
MacBook Pro 16″
iMac 21,5″
iMac 27″
Mac mini
Mac Pro
iMac Pro
iPad Pro

Det vil altså sige at følgende enheder er understøttet

  • Macbook Pro 13″ 2x Thunderbolt (2016+)
  • Macbook Pro 13″ ikke Touch (2016+)
  • Macbook Pro 13″ Touch (2016+)
  • Macbook Pro 15″ Touch (2016+)
  • Macbook Pro 16″ Touch (2019+)
  • Macbook Air 13″ Retina (2018+)

Anmeldelser (0)

0.0
0
0
0
0
0

Kun kunder med en brugerkonto som har købt produktet kan anmelde det. Log ind først ind.

Endnu ingen anmeldelser.

Her kan du stille spørgsmål - og hvis du kender svaret til et, må du også meget gerne besvare et spørgsmål

Der er endnu ikke blevet stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål om denne vare.

Send mig notifikationer for svar på mit spørgsmål.