-DKK100,00

Hurtig 6-i-1 USB-C Hub — til iPad Pro 2018/2020 (HDMI 4K60Hz), SD, USB

AppleThunderbolt 3™ThunderHub
> SKU: HD319-GRAY

ThunderHub USB-C hubadapter indeholder følgende: 3,5 mm lydstik, USB-A, SD, Micro SD, USB-C og HDMI. Med disse porte skal det dække alle de fornødenheder, som du har brug for en adapter til på iPad Pro. For så vidt angår HDMI-forbindelsen understøtter den 1080p @ 120Hz, 2K @ 120Hz og 4K @ 30Hz.

DKK599,00 DKK499,00

4 på lager

Reklamationsret

2 år

Beskrivelse

ThunderHub 6-i-1 USB-C hubadapter er et hub, der opretter forbindelse direkte til USB-C-porten på iPad Pro og sidder i skub langs bunden. Det er som en lille mursten med et greb, der hjælper den med at fordele vægten jævnt og forhindre belastning på selve porten. I modsætning til mange andre USB-C hubs, blev denne designet specielt med iPad Pro i tankerne.

ThunderHub USB-C hubadapter indeholder følgende: 3,5 mm lydstik, USB-A, SD, Micro SD, USB-C og HDMI. Med disse porte skal det dække alle de fornødenheder, som du har brug for en adapter til på iPad Pro. For så vidt angår HDMI-forbindelsen understøtter den 1080p @ 120Hz, 2K @ 120Hz og 4K @ 30Hz.

Da ThunderHub er designet til at være i overensstemmelse med resten af ​​iPad Pro, kommer aluminiumskabet i enten Space Grey eller Silver, så det passer perfekt til din iPad Pro. På trods af at den er designet specielt til iPad Pro, kan HyperDrive stadig arbejde med din MacBook og andre USB-C-enheder, så den er ret universelt kompatibel.

ThunderHub har også valgfri greb og forlængerkabler til denne adapter for at gøre det muligt at blive brugt sammen med iPad Pros med skærmbeskyttere, etuier og andre USB-C-enheder.

Hvis du vil have noget simpelt, der giver dig mulighed for at forbinde din iPad til at vise video på en skærm, så får denne Pro Hub-adapter fra ThunderUSB jobbet og derefter nogle.

Denne enkle lille adapter sluttes direkte til din iPad Pro’s USB-C-port som ThunderUSB, men den er lidt mindre og har kun fire porte: USB-C PD-opladning, 4K HDMI, USB 3.0 og 3.5 mm lydstik. Hvis du ikke har brug for at overføre fotos eller videoer fra et SD-kort, er dette hub alt hvad du har brug for, og prisen er ret god.

ThunderUSB iPad Pro hub-adapter er designet til iPad Pro med USB-C. Det er også lavet af aluminium og kommer i farver, der matcher din iPad Pro’s finish, så det ser problemfrit ud. Naturligvis fungerer dette hub også med andre USB-C-enheder, hvis det er nødvendigt.

Hvis du vil have noget, der er praktisk og gemmer sig væk i hjørnet, så det er diskret, så er ThunderUSB USB-C hub og dockningsstation noget for dig.

Det tilsluttes USB-C-porten, men stikket er slankt og slukker i en 90-graders vinkel, hvilket sparer plads. Der er et kort kabel, der forbinder stikket til huben, og selve huben fastgøres til hjørnet af din iPad Pro. Med dette pladsbesparende design forbliver det ude af vejen, mens det stadig giver dig alle de porte, du har brug for. Du får 4K HDMI-udgang, USB-C PD-opladning, SD-kortlæser, USB 3.0-port og et 3,5 mm hovedtelefonstik.

PD-opladningsporten giver op til 60 W strøm, så der er ingen grund til at bekymre sig om batteriets levetid. Du får hurtig dataoverførsel, krystalklar billedkvalitet og stabile forbindelser – alt sammen i en lille, kompakt pakke.

Denne hub giver dig i alt seks ekstra porte: 4K HDMI, tre USB 3.0-porte og to mere USB-C-porte (datatransmission / opladning af strømforsyning). Desværre forbindes det via et kabel. Så hvis du ikke har noget imod en dongle, der hænger ud af din iPad Pro, mens du arbejder på det, skal det være fint. Prisen er også ret meget overkommelig i betragtning af hvad du får.

Denne hub er også kompatibel med enhver USB-C-enhed, især da den opretter forbindelse via et kabel og ikke sidder i flugt med iPad Pro. Så hvis du ikke har brug for at bruge den med din iPad Pro, kan du bruge den med din USB-C MacBook eller andre enheder.

Virker sammen med iPadOS
Udnyt iPadOS fuldt ud med huben, der understøtter direkte adgang til USB-C / USB-A flash / harddiskdrev på iPad Pro.
Bedst sælgende USB-C hub
Med 3,5 mm lydport løser vores hub vanskeligheden ved at lytte til musik, mens du bruger din enhed og giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge 3,5 mm hovedtelefoner på iPad Pro 2018!
6-i-1 USB-C hub
Gør en enkelt USB-C-forbindelse til 6 porte (3,5 mm lydstik, USB-A, SD, Micro SD, USB-C, HDMI)
Højhastigheds-USB-A
Tilslut til USB-A-perifere enheder via højhastigheds USB 3.1 Gen 1, der er i stand til 5 Gb / s overførselshastighed.
Praktiske udvidelseshavne
MicroSD- og SD-hukommelseskortslots til hurtig dataoverførsel (UHS-I, 104MB / s). Hver funktion styres af en uafhængig intelligent chip for at sikre enestående ydelse. Plug and play, ingen grund til at installere nogen driver / software, tilslut din USB-C dongle direkte til dine enheder.
USB-C data og strømlevering
Brug hub og oplad iPad Pro på samme tid! Understøtter også USB-C-data. USB C-porten understøtter hurtigopladning af PD 3.0 op til 60W til dine USB-C-enheder. Derudover er der en standard USB 2.0-port til tilslutning af din trådløse mus, tastatur og andre USB-enheder.
iPad Pro matchende design
Præcisionsfræset aluminiumskabinet, fås i Space Grey og Silver, med samme farve, udseende og designlinjer som iPad Pro. Produktets vægt er kun 50 g, hvilket er let og nemt at medbringe, hvilket reducerer den unødvendige belastning for dig, når du arbejder eller rejser.
Verdensomspændende patentventer
Har et aftageligt og udskifteligt greb, der sikrer USB-C hub på iPad Pro. Greb og forlængerkabler understøtter iPad Pro med skærmbeskyttere, etuier og andre USB-C-enheder.
Høj opløsning 4K60Hz HDMI
Den første og eneste USB-C hub specielt designet til iPad Pro, der understøtter 4K60Hz HDMI. Oplev krystalklar HDMI-video på kompatible skærme til strålende skærm i høj opløsning. Stream fra en større skærm med 4K @ 60Hz opløsning HDMI 2.0 til kontorindstillinger, præsentation, skole og konference og møder. Optimer produktiviteten med udvidet & spejltilstand på skærmen via HDMI-porten. Oplev krystalklar HDMI-video, HOGORE USB C til 4K HDMI-adapter kan spejle eller udvide din iPad Pro-skærm til en HDTV, ekstern skærm eller projektor. Supportopløsning op til 4K @ 60Hz, bagudkompatibel med 4K @ 30Hz, 2K @ 60Hz, 1080p @ 60Hz. * Bemærk: HOGORE kan opnå 4K @ 60Hz til iPad Pro, mens andre mærker kun kan understøtte 2K @ 60hz til iPad Pro. Et 4K HDMI 60Hz HDMI-kabel og en 4K60Hz-kompatibel skærm / HDTV er nødvendigt for optimal ydelse.
Aftagelig holder

Specielt designet holder gør vores hub til at passe bedre til din iPad Pro og glider ikke let, når du flytter eller spiller spil. Det beskytter også hubets grænseflade mod skader på en ekstern kraft. Brug ikke denne Smart Keyboard, når du bruger denne hub.

Kompatible enheder

New iPad Pro 12.9-inch (4th Gen – 2020)
New iPad Pro 11-inch (4th Gen – 2020)
iPad Pro 12.9-inch (3rd Gen – 2018)
iPad Pro 11-inch (3rd Gen – 2018)
Works with MacBook, smartphones and other USB-C devices as well

Tablets:

  • iPad Pro 11”/12.9” 2020/2018 with USB-C port (Other versions of iPad are not supported at this time)
  • Samsung Galaxy Tab S6

Laptops:

  • MacBook Pro 16” 2019/ 2018 / 2017 / 2016, MacBook Air 13” 2018, iMac Pro, iMac models from 2017,
  • Mac mini 2018, MacBook 2017 / 2016 / 2015,Dell XPS 15 / XPS 13, Latitude 15 5580, Dell Precision 15 (5510),
  • Microsoft Surface Book 2, Surface Go, ChromeBook Pixel,
  • Lenovo Yoga 910, Yoga 720, Yoga 900 13″, HP Spectre X360

Phones:

  • Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra, S10 / S10+ / S10e / S9 / S9+ / Note 9 / S8 / S8+ / Note 8
  • Huawei P40 / P30 / P20 / Mate 30 / Mate 20 / Mate 10

Anmeldelser (0)

0.0
0
0
0
0
0

Kun kunder med en brugerkonto som har købt produktet kan anmelde det. Log ind først ind.

Endnu ingen anmeldelser.

Her kan du stille spørgsmål - og hvis du kender svaret til et, må du også meget gerne besvare et spørgsmål

Der er endnu ikke blevet stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål om denne vare.

Send mig notifikationer for svar på mit spørgsmål.